Fifth Harmony’ye İkinci Sızıntı Şoku

0
1217
Harmony
Fifth Harmony'ye İkinci Sızıntı Şoku - Sesli Magazin

Geçtiğimiz yıl Fifth Harmony grubunun üyesi Camila Cabello’nun iCloud hesabının hacklenmesi sonucu özel fotoğraflarının ve mesajlarının internete yayılmasıyla grup zor günler geçirmişti. İnternete sızan mesajların ardından grup üyelerinin birbirleriyle anlaşamadığı, özellikle Normani ve Camila arasında sorunların olduğu söylentileri ayyuka çıkmıştı.

Grup her seferinde bu iddiaları yalanlayıp üçüncü albümleri için stüdyoya girmeye hazırlanırken ikinci bir skandalla karşı karşıya kalmak üzere gibi.

Bir magazin bloggerının twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf sosyal medyaya alt üst etti. Fotoğraf grup üyelerinden Lauren Jauregui’ye ait. Katıldığı bir düğünde Lauren yakın arkadaşı olarak tanınan Lucy Vives’ı dudağından öperken görüntülenmiş.

Pek çok Fifth Harmony hayranı bu fotoğrafın Lauren’ın rızası olmadan yayınlanmasına tepki göstererek fotoğrafın kaldırılması için bloggerı tweet yağmuruna tuttu. Blogger fotoğrafı silmesine rağmen sosyal medyada hızla yayılmasına engel olunamadı.

Lauren’ın bu tatsız olaya ne cevap vereceği merak konusuyken cevabı ne olursa olsun insanların cinsel yönelimlerine saygı duyulması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.