Hollywood’un Birlikte Olduğu Bilinmeyen 7 Çifti

0
1488

Hollywood’ta gerçek aşkın varlığından şüphe ettiğimiz doğru ama size gerçek aşkı bulmanın o kadar da imkansız olmadığını söyleyebiliriz.

Blake Lively & Ryan ReynoldsVictoria ve David BeckhamTrissy Teagen & John Legend gibi herkesin tanıdığı ve hayran kaldığı çiftlerin dışında spot ışıklarından uzakta kalarak ilişkilerini başarıyla devam ettirenler de var.

Biz de sizler için bu çiftleri mercek altına aldık ve ilişkilerine hayran kaldığımız 7 ünlü çifti sizlere tanıtmak istedik.

1. Viola Davis & Julius Tennon: How to Get Away with Murder dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren Viola Davis’i herkes tanıyor ancak onlarca ödüle layık görülmüş bu güzel ve başarılı kadının ardındaki erkeği pek azımız tanıyoruz. Tennon ve Davis 2003 yılında hayatlarını birleştirdi. Kendini pek çok kez “Hollywood’taki en şanslı adam” olarak tanımlayan Julius, Viola’nın en büyük destekçisi olduğunu dile getirmekten hiçbir zaman çekinmedi. Viola’ya ilişkileriyle ilgili soru yöneltildiğinde ise her seferinde ne kadar şanslı bir kadın olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde Golden Globe alan Viola basın odasında ilişkisiyle ilgili soru sorulduğunda “18 yıl önce hayatıma girmesini sağlayacak kadar nasıl büyük bir iyilik yaptım Tanrı biliyor. Çok iyi bir dostluğumuz var. Mutsuz olduğumda beni neşelendirmek için o yanımda, o mutsuzken ben onun yanındayım, böylece birbirimize mutsuzluk kuyusundan kurtulmamızı sağlayacak halatlar atabiliyoruz.” sözleriyle cevap verdi.

2. Sterling K. Brown & Ryan Michelle Bathe: Stanford Üniversitesi’nde tanışıp aşık olan ikilinin ilişkileri pek çok sıkıntılı süreçten geçti. Öyle ki üç yıl süren küslük dönemi bile yaşadılar, sonunda ise aşklarının büyüklüğü galip geldi ve ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdiler. Evliliklerinin 10. yılında olan çift dünya tatlısı iki çocuğa sahip.

3. Melissa McCarthy & Ben Falcone: Bridesmaids filminde çiftin arasındaki uyumun sadece iyi oyunculuklarından kaynaklı olduğunu mu düşünmüştünüz? Pekçok kez birlikte kamera karşısına geçen Melissa ve Ben 2005 yılından beri evli ve iki çocukları var. “Birlikte çok uzun süre çalışıp hala aynı şeyleri görüp aynı hedeflere sahip olduğumuz için çok şanslıyız.” sözleriyle evliliğini tanımlayan Melissa eşine olan aşkını dile getirmekten hiç çekinmedi.

4. Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr.: Sarah Michelle ve Freddie ilk kez 1997 yapımı I Know What You Did Last Summer filminin setinde tanışmışlardı. Birlikte kamera karşısına geçen çiftin ilişkisi ise ancak 3 yıl sonra başladı. Hatta ilişkilerinin başlaması tamamen tesadüfi oldu. “Ortak bir arkadaşımızla yemek planı yapmıştık ancak arkadaşımız iptal etti. Yine de Freddie’yle yemeğe çıkmaya karar verdik.” sözleriyle Gellar ilişkilerinin nasıl başladığını Meksika’da gerçekleşen düğünün ardından anlatmıştı. 16 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren çiftin bir oğlu ve bir kızı var.

5. Jason Momoa & Lisa Bonet: Khal Drago rolüyle hayatımıza giren Jason, gerçek Khaleesi’si Lisa’ya çocukluğundan beri aşıkmış. Cosby dizisinde oynayan Lisa’ya o dönemlerde büyük bir hayranlık besleyen Jason hayallerinin kadınıyla birlikte olmayı başarmış. 2005 yılında bir ortak arkadaşları tarafından tanıştırılan çift 2007 yılında hayatlarını birleştirdi ve iki kızları oldu.

6. Javier Bardem & Penelope Cruz: Çift ilk kez 1997 yapımı Jamon, Jamon filminin setinde tanıştı. Ancak birlikteliklerinin başlangıcı 2007 yılında Vicky Cristina Barcelona’nın çekimlerinde gerçekleşti. 2010 yılında dünyaevine giren çiftin iki çocuğu var.

7. Zoe Saldana & Marco Perego: Hollywood’un nadir bilinen ama bilenlerin de asla geleneksel olarak tanımlayacağı bir çiftle karşı karşıyayız. 2013 yılının Mart ayında tanışan çift Haziran ayında sessiz sedasız Londra’da dünya evine girdi. Çifti tabii ki sıradışı yapan bu değil. Ataerkil toplumun beklentisinin aksine Marco Zoe’nin soyadını aldı.